Nieuws

Ben jij nieuwsgierig hoe Lichte Tour-amazone, dressuurinstructrice en dierfysiotherapeut Rosalinde Heck lesgeeft? Vraag je je wel eens af of je paard of pony de juiste voeding binnenkrijgt, zodat hij zo gezond mogelijk is en optimaal kan presteren? Kom dan naar de Clinicdag die Rosalinde op vrijdag 16 december organiseert samen met paardenvoerfabrikant Cavalor!

Je kan je opgeven voor een les van Rosalinde (deze volg je samen met een andere combinatie en duurt drie kwartier). Daarnaast krijg je persoonlijk voedingsadvies voor je paard van paardenvoedingsdeskundige Karen Vloet. Tot slot mag je een mooie goodiebag van Cavalor mee naar huis nemen. De kosten hiervoor bedragen 50 euro per combinatie. Je kan je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dressuurdemonstratie
Naast de lessen valt er nog veel meer te beleven op de clinicdag! Rosalinde geeft een demonstratie met haar eigen, op Lichte Tour-niveau afgerichte, dressuurpaard Karanto-Pomona (v. Negro). Het thema van de demonstratie is balans. "Eigenlijk begint daarmee alles voor mij", aldus Rosalinde. "Alleen een sportpaard dat in balans loopt en in balans is, kan goed en met plezier doen wat we van hem vragen."

Lezing over spierverzuring
Karen Vloet van Cavalor geeft een lezing over spierverzuring bij sportpaarden. Wat gebeurt er precies in een paardenlijf als de spieren verzuren, wat kan je daaraan doen en nog belangrijker: hoe kan je het voorkomen? Interessante kost, die je eigenlijk niet mag missen. 

Kom ook!
Het bijwonen van de demonstratie en lezing is gratis en iedereen is welkom, ook om naar de lessen te komen kijken. Publiek wordt verzocht zich wel even van tevoren via de mail aan te melden, in verband met de beschikbare ruimte in en om de accommodatie. 

Programma Clinicdag 16 december:

09.00-09.45 uur duoles
10.00-10.45 uur duoles
11.15 uur: demonstratie Rosalinde Heck met Karanto-Pomona: dressuurpaard in balans
12.00 uur: lezing Karen Vloet van Cavalor: spierverzuring, wat is het en wat doe je eraan
13.30-14.15 uur duoles
14.30-15.15 uur duoles
15.30-16.15 uur duoles

Aanmelden:

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt over lessen bij Rosalinde, kun je altijd contact opnemen

Clinicdag Rosalinde Heck 16 december klein formaat

RH logo totaal