Sponsors

Rosalinde is heel blij met haar sponsors. Niet alleen maken zij het een klein beetje gemakkelijker om haar dressuurstal te runnen, ook zijn het absolute topmerken waar Rosalinde sowieso super tevreden over is.


 

voertonCavalor

Al jaren voert Rosalinde Cavalor aan de paarden bij haar op stal. Daarvoor probeerde ze verschillende merken voer, maar het was het allemaal net niet. Over het zeer uitgebreide assortiment van Cavalor is ze wel super tevreden. “Het voer is van hoge kwaliteit en ze hebben veel verschillende soorten voer. Om paarden scherper te maken, voller in de bespiering te krijgen of voer voor paarden die gevoelig zijn voor maag- en darmklachten: je kunt het zo gek niet bedenken of Cavalor heeft het. Zo kun je elk paard precies voeren wat hij nodig heeft. Fijn is daarbij dat er in alle voeders vitaminen en mineralen zijn toegevoegd. Mocht een paard toch behoefte hebben aan extra voedingsstoffen, vitamines of mineralen, dan heeft Cavalor bovendien een geweldige lijn met supplementen. Daar staan ze echt bekend om.”

Rosalinde voert voornamelijk Cavalor Action Pallet, een sportbrok, in combinatie met Endurix, een hoogwaardige muesli. Ook heeft ze goede ervaringen met Fibre Force, voor paarden met gevoelige maag en darmen. De jonge paarden die bij haar in training staan, krijgen Cavalor Action Pallet en Strucomix Senior, een muesli met een hoog vitaminegehalte en ruim eiwit. Daardoor worden de paarden snel voller en komen ze – in combinatie met goede training – snel in de bespiering. Naast paardenvoeders en supplementen heeft Cavalor ook care producten zoals shampoo en leerverzorgingsmiddelen.

‘Cavalor heeft verschillende soorten voer van de hoogste kwaliteit. Ook de supplementen zitten bomvol werkzame stoffen’


Prestige

Prestige

Rosalinde rijdt nog niet zo heel lang op een Prestige zadel, maar is helemaal verkocht. “Mijn oude zadel lag en zat net niet helemaal lekker op Karanto-Pomona en Look at me M. Vooral als ik middendraf reed, voelde het niet goed. Ik had het idee dat mijn paard het voorbeen niet voldoende naar voren weg kon zetten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een ander zadel. Toen ik een Prestige X-Helen K Lux dressuurzadel erop legde en ermee weg reed, was ik meteen verkocht. Het is een zacht, vrij kort zadel met een monoblad. Je zit dicht op je paard en wordt goed ondersteund, maar toch heb je als ruiter veel bewegingsvrijheid. Het zadel ligt supergoed op mijn paard, schuift niet van links naar rechts en geeft veel bewegingsvrijheid. Ik merkte meteen dat de middendraf veel expressiever was en ik kon makkelijk de hele diagonaal uitzitten”, vertelt Rosalinde enthousiast.

‘Dit zadel zat meteen als een huis. Ik dacht: die moet ik hebben!’

RH logo totaal