Nieuws

20201005 141023

Rosalinde rijdt sinds begin dit jaar Karanto-Pomona met een Prestige Italia zadel. Inmiddels is ze gevraagd om ‘brand ambassadeur’ van het merk te worden. Om de samenwerking te bekrachtigen, waren Anneloes Verfurth en Patrick Jurriëns, vertegenwoordigers van Prestige Italia, en zadelpasser Peter Wijffelaars onlangs bij Rosalinde op stal.


20201005 140201“Ik ben heel blij met de samenwerking met Prestige en vind het een hele eer dat ze me hiervoor hebben gevraagd. Hopelijk kan ik wat meer bekendheid geven aan het merk in de Achterhoek, want het zijn echt heel fijne en goede zadels. Ik rijd Karanto-Pomona al een tijdje met een Prestige Italia X-Helen K Lux dressuurzadel en merk echt dat hij meer schoudervrijheid heeft en ik hem beter uit kan zitten. Het is een zacht, vrij kort monoblad zadel. Je zit dicht op je paard en wordt goed ondersteund, maar hebt toch veel bewegingsvrijheid."

Zadelpasser en -maker Peter Wijffelaars van PW Equestrian Services was naar Doetinchem gekomen om het Prestige zadel van Rosalinde op Karanto-Pomona te checken en waar nodig iets bij te vullen. “Peter kijkt serieus naar het zadel en de invloed ervan op paard en ruiter. Hij is nauwkeurig, neemt er de tijd voor en weet waar hij over praat. Heel fijn”, aldus Rosalinde.

20201005 135955

Ook maakten enkele leerlingen van Rosalinde gebruik van het bezoek van de zadelpasser. Zij vonden met behulp van Peter fijne, nieuwe zadels. “Peter kijkt echt naar het best passende zadel voor ruiter en paard. Hij heeft, naast Prestige, verschillende kwaliteitsmerken en ook gebruikte zadels. Hij komt binnenkort nog een keer langs voor mijn andere paarden. Als lesklanten die een ander zadel zoeken daarbij aan willen sluiten, is dat helemaal goed.”

 

 

RH logo totaal