Nieuws

De vierjarige voshengst Look at me M had een druk weekend. Vrijdag reed Rosalinde hem tijdens de Subli Cup selectie in Varsseveld, zondag mocht hij mee naar de eerste indoorselectie in Westervoort. Rosalinde is heel tevreden over de vorderingen die hij maakt.

 

Look at Me Westervoort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er was nogal wat te beleven tijdens de Subli Cup in Varsseveld”, begint Rosalinde lachend te vertellen. “Niet alleen deden er heel veel jonge hengsten mee, ook reden de tractoren met oogstmachines af en aan langs het wedstrijdterrein. Look at me M vond dat allemaal toch wel spannend, maar toen ik er eenmaal opzat kreeg ik hem weer goed bij de les en was hij heel fijn te rijden. Ik was erg tevreden over hoe hij de proef doorliep en merk dat hij de laatste tijd echt vooruit is gegaan. Er werd goed gejureerd, het commentaar klopte helemaal bij mijn gevoel en was mooi opbouwend. Er waren mooie stukken, maar zijn grote galop mag nog wat meer aan elkaar.” Met de score van 73,6 punten was Rosalinde voor nu dik tevreden.

Datzelfde geldt voor zondag, toen Rosalinde met de voshengst aan start kwam in de kringselectie in Westervoort, klasse L2. “Hij was weer heel braaf. We konden niet longeren van tevoren, maar toen ik er eenmaal opzat ontspande hij na een paar overgangen al. Hij liep een supernette proef. Ook nu was de galop nog iets groot, maar dat komt vanzelf goed. We werden derde met 200 punten, dat was helemaal mooi.”

Als de nieuwe coronamaatregelen geen roet in het eten gooien, neemt Rosalinde Karanto-Pomona aankomend weekend mee naar de indoorselectiewestrijd M2, ook in Westervoort. “Ik heb met hem de laatste tijd lekker verder gewerkt aan wat basisdingetjes en ben benieuwd hoe dat zich vertaald op de wedstrijd.”  

RH logo totaal