Nieuws

KNHS Kring Achterhoek heeft Rosalinde gevraagd om dressuurlessen te geven aan ruiters en amazones uit het gebied. Natuurlijk zei ze ja. De extra lessen vinden plaats op woensdagen en zaterdagen in september.

 

'Heel veel zin om lessen te geven'

Eigenlijk zouden de door de kring georganiseerde dressuurlessen al dit voorjaar plaatsvinden, maar toen gooide corona roet in het eten. Nu er weer meer mogelijk is, kunnen de lessen toch doorgang vinden. Het gaat om een drietal lessen, waarbij Rosalinde steeds drie combinaties tegelijk in de baan heeft. Het maakt daarbij niet uit welk niveau, paard of pony je hebt: Rosalinde helpt graag iedereen die beter wil leren rijden en/of zijn paard wil verbeteren.

"Ik heb al vaker gastlessen en clinics gegeven bij diverse verenigingen in de buurt. Heel erg leuk om te doen, ik heb dan ook veel zin om deze lessen voor de kring te verzorgen. Er hebben zich al een aantal mensen opgegeven. Sommigen heb ik al eerder lesgegeven, anderen niet. Ik ben heel benieuwd wie er allemaal meedoen en hoop dat ik ze verder kan helpen", vertelt Rosalinde enthousiast.

De lessen zijn gepland op woensdagavond 2, 6 en 30 september en op zaterdagmorgen 5 en 19 september en 3 oktober. Ze vinden plaats bij Rosalinde op stal in Doetinchem. De kosten zijn 80 euro per persoon. Mogelijk is er nog een plekje vrij, stuur daarvoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

RH logo totaal